Landelijke binnendeuren

landelijke binnendeurenLandelijke binnendeuren zorgen voor een tijdloos interieur met een huiselijke sfeer. Het voordeel van landelijke binnendeuren is immers dat je ze makkelijk kan combineren met moderne elementen maar evengoed met klassiekere decoraties. Ze zijn passen andere woorden perfect in ieder interieur!
Voorbeelden, tips en ideeën om je ruimte aan te kleden met een landelijke deur vind je in dit artikel terug.
Indien je graag prijsoffertes wilt ontvangen voor landelijke of andere binnendeuren, kan je meteen verder surfen naar deze pagina.

 

Kenmerken landelijke binnendeur

Er is niet zoiets als één type of soort landelijke binnendeur. Maar meestal komen wel dezelfde kenmerken voor.

 • Vaak worden ze gemaakt uit hout, en daarbij wordt zelfs meestal gekozen voor massief hout. Dé populairste houtsoort voor landelijke deuren blijft eik. Aangezien massieve deuren erg duur zijn, kan gelukkig ook worden gekozen voor een budget variant. Hierbij wordt een dun laagje hout op een MDF deur gekleefd (fineer), zodat je toch nog de indruk krijgt dat het om echt hout gaat.
 • Vaak wordt gewerkt met lichte kleuren zoals pastelkleuren. Regelmatig ook met (lichte) grijskleuren. Deze kleuren roepen een huiselijk en uitnodigend gevoel op. En dat is exact wat een landelijke binnendeur zou moeten doen!
 • Om het stakke oppervlak van een deur te doorbreken, wordt bij landelijke deuren ook vaak gekozen voor een bepaald patroon. Dat kan door lijnen in het hout te trekken, uitsparingen te maken of enkele glazen raampjes in de binnendeur te integreren.

Voorbeeldfoto’s

Foto’s zeggen bijna altijd meer dan woorden! Daarom gingen wij op zoek naar enkele mooie realisaties van landelijke binnendeuren.

    landelijke binnendeuren
landelijke binnendeuren
landelijke binnendeuren
Zoals je op bovenstaande foto’s ziet, komen bepaalde facetten vaak terug. Toch wil dit niet zeggen dat dit de ‘enige soort’ landelijke deuren zijn. Er zouden hier gerust nog tientallen andere foto’s bij kunnen worden geplaatst om aan te tonen dat de landelijke stijl erg uitgebreid is.

 

Landelijke binnendeuren laten plaatsen

We zouden je graag verder helpen met het bepalen van een prijs voor een landelijke binnendeur. Echter is het erg moeilijk om dit te doen zonder dat wij bepaalde zaken van jou weten. Een deur uit massief hout wordt bijvoorbeeld al een pak duurder dan eentje met een fineerlaag op.

Om je nieuwsgierigheid te drukken is het beste wat je kan doen een offerte aanvragen. Dat kan via onderstaand formulier.
Na het invullen van enkele vraagjes en opmerkingen, word jouw aanvraag naar verscheidene vakmannen uit jouw regio doorgestuurd. Indien zij interesse hebben, contacteren ze jou binnen enkele dagen.
Het mooie aan deze dienst is dat er geen enkele aankoopverplichting aan vastzit.

 • Offerte voor binnendeuren aanvragen?

  Wil je graag gratis prijsoffertes krijgen voor binnendeuren? Vraag ze hier aan en ontvang ze zonder enige aankoopverplichting.

   Naam + Voornaam

   Straat + huisnummer

   Postcode

   Gemeente

   Email adres

   Telefoonnummer

   De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Binnen-deur.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via offerte@binnen-deur.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.