Glazen binnendeuren prijzen

glazen binnendeuren prijzenGlas in een binnendeur wordt vaak gedaan. In vele gevallen gaat het om kleine glaspanelen, maar binnendeuren die bijna volledig uit glas bestaan zijn er natuurlijk ook. Het voordeel van glasrijke binnendeuren is dat ze heel wat licht binnenlaten. Zo hoef je veel minder verlichting te gebruiken in de verschillende ruimtes.
Afhankelijk van het soort glas, zal er meer of minder licht worden doorgelaten.

Exacte prijzen kunnen we je in dit artikel niet meegeven. Wel proberen we gemiddeldes te geven en je mee te delen hoe de totaalprijs tot stand komt. Voor exacte prijzen vraag je het best een gratis offerte aan via deze pagina.

 

Totaalprijs glazen binnendeuren

stalen deurenBij glazen binnendeuren ziet het totaalpakket er iets anders uit dan bij andere binnendeuren.
De typische kozijnen zijn niet altijd nodig. Voor glazen deuren kan er gewoon worden gewerkt met een deursparing.
Voor een (volledige) glazen deur, met daarbij de scharnieren en een deurknop betaal je zeker vijfhonderd euro. Afhankelijk van de dikte en afwerking van het glas loopt deze prijs nog op.

Als je voor een omlijsting kiest (meestal is dit ook het mooist) betaal je iets van een vijftig tot zestig euro meer.

Bovenop dit alles komt uiteraard ook nog de plaatsingskost. Reken daarvoor toch een honderd tot honderdvijftig euro extra.

Normaal komt op de totaalprijs (+/- 700 euro) ook nog eens 21% BTW. Op een bedrag van 700 euro is dit gelijk aan 147 euro. Gelukkig komt de Vlaamse overheid tussen en geven zij een korting van 15% BTW aan particulieren die de hulp van een geregistreerd vakman inroepen.
Voor klussen te laten uitvoeren betaal je immers maar 6% BTW. In plaats van 847 euro geeft dit dus 742 euro.

Voor met geregistreerde aannemers in contact te komen kan je hier terecht.

Goedkoopste prijzen vinden

glazen binnendeurenAls je op vakantie gaat, vergelijk je vluchten. Als je een nieuwe auto koopt, dan vergelijk je verschillende modellen.
Het is ook niet anders met het vinden van de goedkoopste en tegelijkertijd kwalitatieve binnendeuren. Vergelijken is de boodschap!

Door verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken krijg je immers verschillende prijsvoorstellen en zul je zien dat je bij de ene leverancier een pak minder betaalt dan bij de andere. Bovendien zie je zo ook alle verschillende mogelijkheden die andere leveranciers misschien niet hebben.

Om prijzen te vergelijken kan je hier terecht.

 • Offerte voor binnendeuren aanvragen?

  Wil je graag gratis prijsoffertes krijgen voor binnendeuren? Vraag ze hier aan en ontvang ze zonder enige aankoopverplichting.

   Naam + Voornaam

   Straat + huisnummer

   Postcode

   Gemeente

   Email adres

   Telefoonnummer

   De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Binnen-deur.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via offerte@binnen-deur.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.