Binnendeuren Gamma

binnendeuren gammaGamma is een uitstekende doe-het-zelf zaak en heeft een groot aanbod aan binnendeuren om zelf te plaatsen.
Het assortiment van Gamma verandert regelmatig. Het best neem je een kijkje op deze pagina om te zien welke deuren ze momenteel hebben, of er acties zijn of waar de deuren op voorraad zijn.

Welke soorten binnendeuren bij Gamma?

binnendeuren gammaMassieven deuren of op maat gemaakte deuren zal je minder snel vinden bij Gamma -tenzij je ze op maat laat zagen-.
De meeste binnendeuren die gamma aanbiedt zijn boardpanelen deuren of laminaatdeuren.

Boardpanelen deuren zijn eigenlijk deuren van samengeperste houtvezels en zijn dus ideaal voor huizen waar geen (lompe of grote) huisdieren in rondlopen, waar geen kleine kinderen zijn en waar je van jezelf weet dat je de deuren niet telkens open en toe gooit.
Prijzen van deze deuren schommelen rond 30 tot 50 euro, maar soms zijn er ook acties waarbij je de deuren voor +/- 20 euro kan aanschaffen.

Laminaatdeuren zijn composietdeuren. Een composiet is een materiaal dat uit meerdere, verschillende materialen bestaat om een sterker eindproduct te creëeren.
Bij laminaatdeuren gaat het vaak om een soort van plastic dat wordt gecombineerd met hout. Door een vezelbord of ander materiaal te bekleden met laagjes laminaat wordt de uiteindelijke laminaatdeur vervaardigd.
De kostprijs van laminaatdeuren bij Gamma ligt rond 70 tot 100 euro en als je wacht tot er acties zijn, kan je ze soms zelfs krijgen voor 50 euro per stuk!

Ecocheques bij Gamma

Je hebt misschien al gehoord van de ecocheques, een cheque die wordt uitgegeven door de overheid om de aankoop van groene producten te stimuleren.
Echter kan je de cheques vaak maar in weinig plaatsen gebruiken.
Als je kiest om een binnendeuren van het merk CanDo aan te schaffen, kan je bijna altijd betalen met ecocheques.Het gaat hierbij meestal om boardpaneeldeuren.
Om te kijken of je iets kan aanschaffen met een ecocheque, moet je naar het groene logo met ‘Ecocheque(s)‘ zoeken.

Binnendeuren Gamma prijzen

Gamma binnendeurenAfhankelijk van het type deur die je wenst, raden we je aan om een kijkje te nemen op deze pagina voor de actuele prijs van binnendeuren bij de doe-het-zelf keten.

Prijzen variëren meestal tussen 35 en 250 euro.
Wacht zeker tot spaaracties, of betaal met je Gamma Plus kaart om nog meer voordelen en korting te krijgen.

 • Offerte voor binnendeuren aanvragen?

  Wil je graag gratis prijsoffertes krijgen voor binnendeuren? Vraag ze hier aan en ontvang ze zonder enige aankoopverplichting.

   Naam + Voornaam

   Straat + huisnummer

   Postcode

   Gemeente

   Email adres

   Telefoonnummer

   De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Binnen-deur.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via offerte@binnen-deur.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.