Binnendeuren Brico

binnendeuren bricoBrico is ons allen natuurlijk wel bekend als één van de grotere doe-het-zelf zaken. Brico is een beetje vergelijkbaar met Gamma. Toch lijkt het er op dat Brico iets meer soorten binnendeuren verkoopt en dus meer mogelijkheden heeft.

Naast het gamma aan binnendeuren bieden zij uiteraard ook op maat gemaakte deuren aan. Er is dus voor ieder wel wat te vinden.
Aangezien het aanbod van Brico regelmatig verandert, raden we je aan om a en toe ook hier een kijkje te nemen. Zo zie je meteen ook de actuele prijs en eventuele acties of kortingen verschijnen.

Welke soorten binnendeuren bij Brico?

brico binnendeurenHet grootste aanbod aan binnendeuren bij Brico blijven laminaatdeuren.
Deze deuren zijn met andere woorden vervaardigd uit meerdere materialen. Het gaat om een composiet. In vrijwel alle gevallen is dat hout in combinatie met kunststof.

De meeste ‘concept’ deuren van Brico zijn laminaatdeuren, maar zeker niet allemaal. Er zijn er ook enkele die deels laminaat zijn en gedeeltelijk uit een massief materiaal zijn gemaakt.

De goedkopere boardpanelen binnendeuren, zijn binnendeuren die uit MDF worden gemaakt en gewoon van een laagje composiet worden voorzien. Deze deuren zijn erg licht en tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden, maar het enige probleem die ze wel eens durven geven is dat ze snel putjes en krassen laten zien.

Leuk bij Brico is dat je ook schuifdeuren en vouwdeuren hebt.

Je hebt een brede keuze aan schuifdeuren. Zo heb je laminaat deuren en glazen deuren, die uit een enkel paneel bestaan. Anderzijds zijn er ook tweeledige schuifdeuren verkrijgbaar.
Voor de vouwdeuren heb je het meeste keus. Deze harmonicadeuren zijn enkel verkrijgbaar in enkele deur en zijn gemaakt uit PVC. Je kan wel kiezen voor een houten look en feel.

De duurste kant-en-klare variant van binnendeuren bij Brico zijn de glazen binnendeuren. Naast de keuze aan gewone, doorzichtige binnendeuren kan je ook opteren voor veiligheidsdeuren, glas met een reliëf, melkglas of mat glas.

Ecocheques bij Brico

Een ecocheque wordt uitgegeven door de overheid om de aankoop van groene of milieuvriendelijk vervaardigde producten aan te schaffen. Je kan ze -helaas- veel te weinig gebruiken, maar bij Brico gelukkig nog wel!
Kijk bij je zoektocht naar binnendeuren altijd naar het groene label ‘ECOCHEQUE’.

Binnendeuren Brico prijzen

binnendeur bricoDe prijs van de binnendeuren hangt natuurlijk af van welke deur je precies wilt. De overgrote meerderheid van alle binnendeuren ligt in de prijsklasse 150 tot 200 euro, maar je hebt evengoed binnendeuren die een pak lager liggen (of een pak duurder).
De duurdere binnendeuren zijn meestal de glazen of massieve varianten.

 • Offerte voor binnendeuren aanvragen?

  Wil je graag gratis prijsoffertes krijgen voor binnendeuren? Vraag ze hier aan en ontvang ze zonder enige aankoopverplichting.

   Naam + Voornaam

   Straat + huisnummer

   Postcode

   Gemeente

   Email adres

   Telefoonnummer

   De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Binnen-deur.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via offerte@binnen-deur.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.